Våra viner från Vinhanen

Med fokus på hållbarhet, natur och miljö skapades idéen bakom kvalitetsvin på tapp, eller vin på fat som det också kallas. År 2013 serverades Vinhanens första viner på fat i enlighet med grundtanken att alla har rätt till ett gott glas rent vin. Idag har vi 32 olika vin på fat.

Smak Sak är exklusiv återförsäljare för Vinhanen i Sverige.

Våra viner på fat från Vinhanen

Vin från Vinhanen

Vin för alla – Alla förtjänar ett gott glas vin. Vinhanen har strävat efter att erbjuda rent, ekologisk vin till alla sedan starten 2013.

Ekologi och natur – Vinhanen fokuserar på rent, ekologisk vin och vill öka allmänhetens förståelse för den ibland komplicerade vinvärlden.

En del av vingårdsupplevelsen – Vin från tapp ger en känsla av att besöka vinbonden direkt. Samarbetet med lokala vinbönder resulterar i högkvalitativa viner.

Sensorisk Mångfald – Vinhanen erbjuder det bredaste urvalet av tappvin i Norden med olika varianter, allt från klassiskt till avantgarde. Vinerna är noggrant utvalda och producerade med hänsyn till miljön.

Samarbete med kunder – Vinhanen ser sina kunder som samarbetspartners och erbjuder olika typer av utrustning för att servera vin på fat, inklusive mobila alternativ såsom rullande barer och cyklar anpassade för servering.

Vill du veta mer om fördelarna med vin på fat?

Välkommen åter

Du måste vara över 20 för att besöka vår hemsida