Om SmakSak
Wine

Vi på SmakSak Wine är ett företag i Malmö som specialiserar oss på att erbjuda kvalitetsviner med fokus på smak och omtanke för både människor och miljö. Vår resa började när Erik Bjergert Elgaard, grundare av SmakSak, knöt kontakt med en italiensk vinhandlare genom en gemensam bekant. Detta banade väg för ett samarbete och import av härliga viner. SmakSak Wine drivs av entreprenörsparet Erik och Maria Elgaard.

Kvalitetsviner

Vår ambition är att bidra till trevliga stunder vid varje evenemang med utvalda viner som förhöjer upplevelsen. Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetsviner från små och medelstora producenter där genuint hantverk och kärlek till druvorna verkligen lyser igenom.

Hållbarhet och vin

Ansvarstagande är en grundläggande del av vår verksamhet. Vi tar ansvar för att minimera vår klimatpåverkan genom att välja våra viner med omsorg och prioritera vin på fat. Att arbeta med vin på fat har många hållbarhetsfördelar och är det moderna sättet att servera och sälja vin på.

SmakSak Wine

Vision

Vår vision är att vara en ledande leverantör av kvalitetsvin och alkoholfria wine proxies, med fokus på hållbarhet, minskad klimatpåverkan och bevarande av biodiversitet genom användning av naturvin på fat.

Mission

Vår mission är att erbjuda våra kunder ett noggrant utvalt sortiment av kvalitetsvin och alkoholfria wine proxies, samtidigt som vi aktivt strävar efter att minska vår klimatpåverkan och främja biodiversitet. Genom att använda vin på fat som förpackningslösning bidrar vi till att minska vår miljömässiga påverkan. Vi strävar också efter att vara en pålitlig och engagerad partner för våra kunder genom att erbjuda enastående service och expertis inom vin.

Vinprovningar

Vi är stolta över att erbjuda våra viner till bland annat restauranger, teatrar och konserthus. Vi erbjuder vinprovningar för såväl kunder, allmänheten och företag, där våra kunniga sommelierer, Erik Bjergert Elgaard eller Pontus Elofsson (tidigare chefsommelier på restaurang Noma i Köpenhamn), guidar deltagarna genom en värld av smaker.

Mat till vinet

Tillsammans med Smak Sak Catering kan vi servera mat till våra viner. På så sätt erbjuder vi en helhetsupplevelse som förenar mat och vin för att skapa ett minnesvärt evenemang.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina önskemål och behov,
oavsett om du vill veta mer om vårt sortiment eller boka en vinprovning.

Välkommen åter

Du måste vara över 20 för att besöka vår hemsida